Kosten

De kosten voor een huis/huisdieroppas bedragen slechts € 21,50 per dag excl. btw. Wij brengen bij de allereerste opdracht eenmalig € 25,- vooraf in rekening, voor de opzet en publicatie in een door ons opgemaakte Nieuwsbrief van uw oppas opdracht. Natuurlijk krijgt u hier ook een exemplaar ( het is uw eigendom).

Indien een opdrachtgever een gesprek op locatie wenst met een medewerker van Huis & Oppas Loek, dan wordt hiervoor eenmalig een vergoeding van € 75,00 in rekening gebracht. Al onze Huis/Huisdieroppassers krijgen van de opdrachtgever een vaste vergoeding voor de verreden Km van €0,21 berekend van postcode naar postcode. Deze worden onderling met de huisoppassers verrekend. Al onze huisoppassers krijgen van Huis en Oppas Loek een vaste dagvergoeding.

Extra werkzaamheden

Huis & Oppas Loek biedt de huisoppassers de mogelijkheid om extra werkzaamheden te verrichten tijdens uw afwezigheid, denk hierbij aan extra verzorging huisdier(-en), onderhoud tuin en gebouwen. Na inventarisatie van de werkzaamheden zullen zij hiervoor in onderling overleg de hoogte van de vergoeding bepalen. Deze wordt verrekend tussen opdrachtgever en de huis/ huisdieroppassers.

Reiskostenvergoeding huisoppasser*

De huisoppassers ontvangen voor de gemaakte reiskosten een vergoeding van € 0,21 cent per km. Deze wordt verrekend tussen opdrachtgever en de huisoppassers.

Direct regelen

Op huisoppas regelt u al voor € 21,50 per dag. Daarmee is Huis&Oppas Loek zeer scherp geprijst ten opzichte van andere oppasservices.

  • Snel en discreet voor u geregeld
  • Hulp bij het vinden van de beste oppas
  • Vooraf kennismaking met de oppasser

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op. U kunt ons bereiken middels de onderstaande gegevens:

E-mail: info@huisenoppasloek.nl
Telefoon: +31 (0)6 29 62 86 82