Over Huis&Oppas Loek

Wij streven naar een optimale dienstverlening voor een vriendelijke prijs

Huis & Oppas Loek is in 2014 opgericht door de heer Loek de Leeuw. Hij had daarvoor als mede-eigenaar van andere oppasorganisatie de rol als intermediair op zich genomen.

Vraag nu een huisoppasser aan voor slechts € 21,50 per dag

Wij staan voor een flexibele en betrokken houding. Dit betekent dat wij actief met u meedenken om samen met u het beste resultaat te behalen. Hiermee willen wij ons onderscheiden van andere oppasdiensten en ervoor zorgen dat uw voorkeur naar ons uit zal blijven gaan.

De huisoppassers die wij voor u hebben geselecteerd, voldoen aan onze hoge standaarden van dienstbaarheid. Deze dienstbaarheid zorgt al vele jaren voor een uitstekende uitvoering van de oppasopdrachten. Het maakt niet uit of het een oppasopdracht voor alleen een huis is of voor een boerderij met grootvee. U kunt op ons rekenen als het gaat om oppassers die verstand hebben van de meest uiteenlopende oppasopdrachten.

Wij zorgen voor:

  • Het matchen van de beste oppassers
  • Discrete en betrouwbare service
  • Transparantie van A tot Z

Vragen of informatie?

Neem contact op als u vragen heeft of meer informatie wenst. U kunt ons bellen op: +31 (0)6 29 62 86 82 of stuur een e-mail naar: info@huisenoppasloek.nl

Direct regelen

Op huisoppas regelt u al voor € 21,50 per dag. Daarmee is Huis&Oppas Loek zeer scherp geprijst ten opzichte van andere oppasservices.

  • Snel en discreet voor u geregeld
  • Hulp bij het vinden van de beste oppas
  • Vooraf kennismaking met de oppasser

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op. U kunt ons bereiken middels de onderstaande gegevens:

E-mail: info@huisenoppasloek.nl
Telefoon: +31 (0)6 29 62 86 82